2014. június 11., szerda

Igazán nagy dologra készülök...

...bár  még nem  most lesz,hanem  majd csak 2015 elején,de  én már  agyalok a  részletekig mindenen,hogy miket és,hogyan is  kellene...  na  mi szokott lenni minden év  legelején a szezon  előtt?na mi???ESKÜVŐKIÁLLÍTÁS!!!Bizony!!!

Igazából  már idén is  mehettem volna,de sajnos  a  tavalyi év nem úgy alakult.Na de a  2015-t  nem szeretném kihagyni,elég nagy lehetőségnek érzem,hogy többen megismerjenek ,ezáltal a munkáimat  is és,hogy úgy igazán elindulhasson valami.

Terveim szerint kettő  fő  irányzata lesz a standomnak,és a két fő irányzaton belül pedig , 3-3 stílust szeretnék bemutatni.
A két fő irányzat pedig a tematikus esküvők és a téma nélküliek,csúnya szóval a sima esküvők,de hívjuk inkább színes esküvőknek őket.

Nem  részletezem  a terveimet,mert  nem szeretném ha  szembetalálkoznék  velük,de már most be vagyok zsongva,mert  annyi minden  jár  a fejemben,kavarog bennem,amit meg szeretnék valósítani.Azt azért elárulhatom,hogy  tehát a  6  stílust bemutatva,mindenből készítek mintapéldányokat,mindenből,ami csak  a  repertoáromba belefér.Új dolgok is lesznek  majd  palettán,amik eddig nem voltak,pl. a gyűrűpárna,vagy az örömkönny csomag ;)
De  tervezek zsákbamacskát is,apró pénzért,de értékes  ajándékokat is  elrejtve a sok  kis  apró cukiság  mellett.

Ami a standomat illeti,mind  a 6 témájú esküvői apróságoknál megtekinthető  lesz:
-vendégvirág (vendégkitűző)
-szülő kitűző
-tanú kitűző
-koszorúslány  kar/haj  dísz
-ültetőkártya (saját tervezésű) & ültetőkártya tartó
-vendégajándék (köszönetajándék)
-sziromszóró  tölcsér/kosár (ami az adott témához jobban  illik)
-buborékfújó
-rizsszóró
-gyűrűpárna
-nászajándék gyűjtő doboz
-szalvétagyűrű
-örömkönny  csomag

Ezeket az apróságokat szeretném a 6 téma  szerint  megvalósítani,láttatva azt,hogy ezek az apró dolgok is igen fontosak lehetnek,és ha ezek is megkapják a kellő figyelmet,törődést és odafigyelést,akkor igenis kerekké ,egésszé tehetik a napot.Az apró  részletek is fontosak  szerintem,de sajnos sokan átsiklanak felettük,pedig milyen szép az,mikor egy  célnak megfelelő  kis tartóból van szórva a  rizs,ami a beleillik  a nap miliőjébe,és nem pedig a nagy , egy kilós kiszerelésből osztogatják a  násznépnek a  rizsadagokat....de ez csak 1 példa,és persze,valakinek jól van úgy is,de aki megteheti,annak csak ajánlani tudom,a részletekig mindennel passzoló apróságokra való figyelmet is.

Az idei képeket nézegetve,még mindig nem  ért  el a Vajdaságba (szerintem) a tematikus esküvők divatja.Szépek voltak a dekorosok standjai,de a látványra mentek(nyílván,mivel náluk ez az elsődleges szempont) és az apróságokra ők sem fektettek túl  nagy hangsúlyt:




...tehát  a  fentebb felsorolt dolgok közül,szinte csak a  kitűzőket véltem  felfedezni,szalvétagyűrűket,esetleg koszorúslány  kardíszeket,de  ennyi.
Remélem,hogy ha jövőre berobbanok a tematikus elképzeléseimmel,akkor felnyithatom majd a menyasszonyok szemét arra,hogy minden egyes  apró részlet ,igenis fontos.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése